Slim elektrisch verwarmen

In navolging van EU richtlijn hebben we ons assortiment elektrische radiatoren verder ontwikkeld en zijn onze producten steeds slimmer, energie-efficiënter en gebruiksvriendelijker geworden. Sinds januari 2018 voldoen al onze elektrische radiatoren niet alleen aan de minimum vooropgestelde vereisten. Elke Ecodesign radiator bevat diverse nieuwe features voor een energie- efficiënt en intelligent gebruik.

Milieuvriendelijke technologie met warmtegeleidende vloeistof.

Onze elektrische radiatoren worden volgens de strengste milieuvoorschriften geproduceerd. We bieden onze klanten een uitgebreid gamma hoogtechnologische elektrische verwarmingsoplossingen, vooral met een warmtegeleidende vloeistof aan.

Deze plantaardige warmtegeleidende vloeistof is het resultaat van 35 jaar onderzoek. De plantaardige olie met gepatenteerde samenstelling is bestand tegen extreem hoge temperaturen zonder dat de kwaliteit wordt aangetast. Daardoor kunnen we garanderen dat de warmtegeleidende vloeistof de volledige levensduur van uw apparaat meegaat zonder dat u ze moet verversen. De technologie van onze elektrische radiatoren is gebaseerd op het principe van warmtegeleiding waarbij een vloeistof binnen een gesloten circuit wordt opgewarmd. De vloeistof die wij gebruiken, bestaat uit 100 % plantaardige olie met een sterk inertievermogen. Het resultaat: een constante en aangename warmte. Zo kunt u rekenen op een fors verminderd energieverbruik. Kortom, de beste verhouding tussen verbruik en efficiëntie.

Flexibel verwarmen

Van herkenbare badkamerradiator over elektrische paneelradiator in de slaapkamer tot slimme en energie-efficiënte eyecatcher in de woonkamer: voor elke ruimte hebben we een elektrische toepassing.