Wat zijn infrarood verwarmingspanelen?

Onze infrarood paneelverwarmers verwarmen ruimtes zeer efficiënt door zachtjes infrarode warmte uit te stralen. Dit verwarmt de kamer zelf, die vervolgens warmte vasthoudt, zelfs als de panelen zijn uitgeschakeld. Ze zijn stil, onderhoudsvrij en eenvoudig te installeren. Onze kachels zijn het ideale moderne alternatief voor nachtopslag, elektrische convectie en vloerverwarming.

Combineer met een 100% hernieuwbare energieleverancier voor 100% CO2-vrije verwarming. Onze controlesystemen maken volledige app-controle en naleving van de EU-wetgeving voor energiebesparing (LOT20) mogelijk.

Al onze paneelverwarmers zijn ultradun en verkrijgbaar in een breed scala aan afwerkingen die zijn ontworpen als aanvulling op uw interieur. Onze witte panelen kunnen aan de muur of het plafond worden gemonteerd en zijn ontworpen om discreet op te gaan in elke kamer in huis.

Voor een eigentijdse en stijlvolle look in badkamers, beschouw onze spiegelpanelen of handdoekverwarmers, ze zien er prachtig uit en zijn perfect om vocht te verminderen.

Voor de ultieme verwarming laten we uw favoriete foto of foto afdrukken en uw kachel in een op maat gemaakt kunstwerk veranderen. Je kunt zelfs een verwarming als schoolbord gebruiken.

We hebben twee soorten panelen waaruit u kunt kiezen. Ons Inspire-assortiment infraroodstralers wordt gemaakt in Duitsland. Prachtig afgewerkt, ze zijn de hoogste kwaliteit kachels op de markt, zijn ontworpen en vervaardigd om een ​​leven lang mee te gaan en worden geleverd met 10 jaar garantie.
Onze populaire Select XLS-reeks frameloze panelen biedt ongeëvenaarde prestaties en een fantastische combinatie van kwaliteit en prijs, allemaal ondersteund met een garantie van 5 jaar. Ze hebben geïntegreerde ontvangertechnologie, waardoor ze perfect zijn voor doe-het-zelf- of retrofit-installaties, met eenvoudige bediening via uw keuze van XLS-thermostaat.
Al onze panelen zijn speciaal geoptimaliseerd voor Britse spanning en zijn volledig getest door TÜV naar GS, CE en internationale elektrische veiligheidsnormen.